top of page

Allmänna villkor

Köpvillkor och ångerrätt

När du bokat en hundkurs får du inom 48 timmar ett bekräftelsemail och en faktura. Om du inte mottagit detta, kika i skräpkorgen. Finns det inget mail där så maila till oss på info@hunderligt.se så undersöker vi vad som hänt.


Är kursen fullsatt får du information om att du står på reservplats.

När du fått bekräftelse så ska fakturan betalas inom 14 dagar. Startar kursen tidigare än inom 14 dagar ska betalning vara tillhanda inom 72 timmar. Uppge fakturanummer vid betalning.

Om vi inte mottar din betalning så riskerar du att mista din plats.

 

Cirka en vecka innan kursen skickar vi ut en kallelse med mer information om kursplats, vad ni ska ha med er och annat som bör tänkas på inför kursstart.

Ni är välkomna att deltaga hela familjen på kursen, men meddela oss gärna i förväg om ni är fler än 3 personer som kommer.

Löptik
I vissa fall kan löptik närvara på kurs, men på majoriteten av våra noskurser, som till exempel nose work, så kan vi inte ta emot löptikar. Om din tik börjar löpa och ni ska starta en kurs i närtid, maila till oss så finner vi en lösning för just er.

 

Avbokning ska ske inom 14 dagar från din bokning, för att erhålla full återbetalning. Vid uppvisande av sjukintyg återbetalas även senare avbokningar.

 

Vid för få anmälningar så ställs kursen in. Meddelande om detta skickas via email och full återbetalning görs.

 

Nyhetsbrev

Vi anmälan godkänner du att du hamnar på vår lista för utskick av nyhetsbrev. Såklart kan du avregistrera dig från nyhetsbrevet när du vill.

Ångerrätt

Du har rätt enligt lag att ångra din anmälan inom 14 dagar från det att din bokning bekräftats.

bottom of page